Copyright OrsaStäd | All Rights Reserved.
Orsa Städ

Hemstäd
Företagstäd
Fönsterputs
Golvvård
Flyttstäd

Hemstädning
Vi är flexibla och utgår från hur du vill ha det.Du kan få städat hemma varje vecka eller varannan eller månadsvis. Hur mycket och vad du vill att vi gör för dig, det pratar vi om.

Storstädning
En eller två gånger om året kanske du vill göra en större städning, vi kan hjälpa dig med det du inte hinner eller orkar med.

Flyttstädning
Ska du flytta? Då har du säkert mycket att tänka på, låt oss sköta din flyttstädning. Från tak till golv, även fönstren om du vill det.

Fönsterputsning
Behöver du ha hjälp med fönsterputsning? Vi putsar alla typer av fönster, med eller utan spröjs, små eller stora. Torkar även av karmträ och ytor omkring fönstren om du vill det. Byter även gardinerna om du önskar.

Företag/kontor
Vi erbjuder städtjänster för företag inom den privata och offentligga sektorn som behöver regelbunden städning. Vi har mångårig erfarenhet av att serva personal på kontor så att de har en trevlig och fräsch miljö att jobba i.

Bygg/Industri/Trappstädning
Ordna upp allt efter byggnationen så att allt är dammfritt och fräscht inför inflyttning. Grövre städning på fabriken där vi kan hålla kontor och toaletter fräscha trots en krävande miljö. Håller ert/era trapphus trivsamma genom regelbunden städning.

Golvvård/Golvslipning
Kosta på ditt golv lite golvvård. Med golvård förlänger du livet och utseendet på ditt golv avsevärt. Dessutom blir det mer lättstädat. Vi rengör golvet på djupet, lägger ny polish. Om ditt trägolv har blivit slitet, lacken åldrats eller vill du byta stil? Då kan vi slipa om golvet så att det blir som nytt. Vi använder lack eller olja , den ytbehandling du vill ha.